Ontwerpers


Annemie Holla

‘I wear poetry’. ‘Voorgedragen kleding’ door ontwerpster Annemie Holla. Poëzie, een compleet gedicht of een deel uit een gedicht. Annemie borduurt met de hand gedichten op gedragen kledingstukken.

Even stilstaan bij, of je aandacht terloops getrokken door een mooie regel uit een gedicht. Een moment van reflectie en het ervaren van de schoonheid van woorden op een plaats, waar je het niet verwacht.

 ‘Voorgedragen’ omdat het voornamelijk om vintage kledingstukken zijn, die vóór ons al eens gedragen zijn. De tekst op de kleding was/is in eerste instantie ook bedoeld om voor te dragen.

Een ontmoeting op straat, op het werk, op een feest met Emily Dickinson, Goethe, Shakespeare, Willem Kloos of Heinrich Heine. Een gedicht verblijdt of verstilt en jij mag het voordragen.

De collectie van Annemie Holla bestaat uitsluitend uit unica in specifieke maten en is uitsluitend te bezichtigen/passen in de winkel op de Bolwaterstraat 38 in Venlo.

Rosy Engelen

Rosy Engelen maakt keramiek in haar eigen bijzondere stijl, vaak speels en met humor. Sinds 2014 heeft zij haar baan verruilt om meer tijd te besteden aan haar hobby die is verder ontwikkeld tot een keramiste die bijzondere collecties keramische objecten maakt, die haar eigen zienswijze op het leven laten zien.

Angelique Heyligers

Angelique Heyligers is een ontwerpster die graag met textiele vormen werkt, zo maakt zij jaarlijks verschillende collecties kleding.  Angelique verwerkt o.a. oude dekens, andere duurzame materialen en/of restmaterialen, waar zij bijzondere jassen en andere kledingstukken van maakt.