Mei belooft een b(l)oeiende maand te worden


Het lijkt wel alsof alle creatieve evenementen een vlucht beginnen te nemen en in mei tot bloei mogen komen. Na bijna 2 jaar stilstand, nou ja, met korte periodes van wat beweging, kunnen we ons werk eindelijk weer tonen aan de buitenwereld.

Voor mij een mooie gelegenheid voor het schrijven van mijn eerste blog over Hart et Circulair en de evenementen die eraan zitten te komen. In de periode hiervoor heb ik de tijd genomen om een ontwerp voor de belettering van de etalage te maken. Mijn uitdaging was daarbij om op een heldere en overzichtelijke wijze te communiceren wat ik doe in mijn atelier, de winkel en op de bovenverdieping.

Naar mijn inzicht is dit gelukt!
Belettering etalage aangebracht op 21 maart 2022
Bolwaterstraat 38, Venlo
‘Keep the elements’ wordt nog toegevoegd
Zondag 8 mei  Moederdag Hoedendag
in de Kasteeltuinen van Arcen

Model: Jelissa Zuiderwijk

Zondag 8 mei zijn er weer verschillende hoedenshows te zien bij het Kasteel Arcen. De catwalk is in de buitenlucht voor de prachtige locatie van het kasteel zelf. Op de rode loper zullen verschillende ontwerpers hun creaties laten zien. Dit jaar sta ik samen met Nicoline Reinders, als de Coloured Motion, met onze nieuwste ontwerpen in een tweetal stands. Hier kun je kennis maken met de nieuwe collectie van duurzame materialen en kijken of er iets passends voor je tussen zit. Nicoline en ik vertellen en adviseren je graag over onze hoedencollectie.

Een bezoek aan de hoedenshow valt natuurlijk mooi te combineren met een bezoek aan de prachtige tuinen, die nu mooi in bloei staan.

Voor meer informatie over dit uitstapje: https://www.kasteeltuinen.nl/nl/evenementen/moederdag-hoedendag

 

Zaterdag 14 mei & zondag 15 mei
verkoop - expositie Kakofonie
in de prachtige kloostertuin van klooster Mariadal
Het weekend van 14 & 15 mei is er een verkoop expositie van verschillende kunstenaars te zien in de bijzondere kloostertuin van Mariadal. Normaal gesproken is deze prachtige tuin niet toegankelijk, maar voor deze ‘Kakafonie’ van het vijftal kunstenaars is er een bijzondere beleving voor je van gemaakt. Onder genot van ‘n drankje en ‘n versnapering kun je het werk van John Smets, Angelique Heyligers, Brenda Prins, Ine van den Bercken en Mariëlle van der Schrier zien en passen. Je bent van harte welkom dit weekend voor deze bloeiende kakofonie van creativiteit en kleur.
(Parkeren mogelijk bij Centrum 't Ven)
 
 
Donderdag 26 mei Hemelvaartdag
Twee jaar geleden alweer was de overzichtsexpositie van Odd in de oude locatie van Museum van Bommel van Dam. Komende maand wordt voor het eerst op Hemelsvaartsdag weer de bekende Odd Kunstroute uitgezet. Op meerdere locaties in Venlo e.o. waar de deelnemende kunstenaars je vertellen over hun kunst en hun passie. Je bent van harte welkom in mijn  atelier | galerie Hart et Circulair op de Bolwaterstraat 38. Graag laat ik je mijn werk zien en vertel ik je over de gebruikte materialen en technieken. Kun je het even niet vinden? Natuurlijk is het atelier die dag te herkennen aan de kenmerkende oranje fiets voor de deur.

Voor meer informatie over de Odd Kunstroute en de andere kunstenaars: https://www.oddkunstroutevenlo.nl/
 
Openingstijden winkel/atelier:
donderdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur
Voor meer informatie kijk eens op mijn website/shop: www.mariellevanderschrier.nl of bel 06 11 26 19 18
 
Zelf vind het best wel spannend wat er in mei allemaal te gebeuren staat. Tegelijkertijd heb ik er ook heel veel zin in en kijk ik ernaar uit om je op een van deze evenementen te ontmoeten.
Tot gauw!
 
 
Wat het afgelopen jaar ook tot bloei mocht komen:

Soul Reading Healing

Energetische Healing

Engelenhealing (groepen)

Behandeltrajecten

 

Voor meer informatie:

www.mariellevanderschrier.nl

(in de webshop bij Soul Consulten)

Of www.hartetcetera.nl

 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd