iOpener


De iOpener is een uniek object met een bijzondere inhoud, speciaal gemaakt voor jou. Een hoed of sjaal met bijpassend sieraad in een prachtige box gemaakt van natuurlijke materialen.

Het openen van een iOpener box is een geschenk aan Jezelf.

De eerste aanblik bij het openen van de box is het juweel in het hart.

 

Het juweel in het hart bestaat uit een sieraad met een edelsteen die bij je past qua kleur en uitstraling. Het kan een ring, een broche of een ander sieraad zijn.

De hoed of sjaal omringd het juweel in het hart van de box. De hoed of sjaal wordt gemaakt met bijzonder details als toevoeging die kunnen variëren per persoon. De betekenis hiervan krijg je als persoonlijk verhaal meegeleverd bij de box.

De opener is de box die je kunt openen en is gemaakt van natuurlijke houtachtige materialen. Aan de binnenkant van de deksel kan een persoonlijke of universele boodschap gegraveerd worden voor jou.

De iOpener zal je herinneren aan de schoonheid in jezelf.

Om deze te erkennen en te waarderen.

Om je te herinneren aan het juweel in je hart.

 

Om de herinnering aan de betekenis van jouw iOpener levend te houden, zal er een bijpassende geur (etherische olie) meegeleverd worden die in het Hart van de box wordt gedruppeld. Zodat de geur, wanneer je de box opent, je tegemoet komt.

iOpener, zie de schoonheid in jezelf

De iOpener wordt custom made gemaakt voor jou of als cadeau voor je partner of geliefde in samenwerking met Mariëlle.

 

 

Eye opener: openbaring, ervaring of gebeurtenis die verrast en waardoor ineens iets op z’n plek valt en er een nieuw inzicht ontstaat.